Έργο Συντήρησης – Βελτίωσης του οδικού δικτύου Κοινότητας Αγ. Νικολάου Δ.Ε. Βοιών

241

Με δελτίο τύπου ο Δήμαρχος Μονεμβασίας κ. Ηρακλής Τριχείλης αναφέρει τα εξής:

“Υπεγράφη την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021, από το Δήμαρχο  Μονεμβασίας Ηρακλή Τριχείλη και τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, η σύμβαση για την υλοποίηση του έργου «Συντήρηση – Βελτίωση του οδικού δικτύου από Διασταύρωση Επαρχιακής Οδού 42 Νεάπολη – Βελανίδια προς Άγιο Νικόλαο Δήμου Μονεμβασίας» συνολικού προϋπολογισμού  500.000,00 € συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.

Αντικείμενο του έργου είναι η εκτέλεση εργασιών συντήρησης και βελτίωσης του καταστρώματος της οδού και των τεχνικών έργων αυτής, καθώς και εργασίες σήμανσης και ασφάλειας του οδικού δικτύου αρμοδιότητας του Δήμου Μονεμβασίας, από τη διασταύρωση της Επαρχιακής Οδού 42 Νεάπολη – Βελανίδια έως την Κοινότητα του Αγίου Νικολάου Δ.Ε. Βοιών.

Επιγραμματικά, οι βασικοί στόχοι της επέμβασης είναι:

  • Η βελτίωση του επιπέδου οδικής ασφάλειας.
  • H βελτίωση της λειτουργικότητας του οδικού δικτύου.

Το εν λόγω έργο, θα συμβάλει στη βελτίωση της καθημερινότητας των ανθρώπων της παραγωγής και επισκεπτών της περιοχής, διευκολύνοντας την ασφαλή πρόσβασή τους.

Ευχαριστούμε τον κ. Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, τον κ. Αντιπεριφερειάρχη,  καθώς και τα υπηρεσιακά στελέχη της Περιφέρειας και ομοίως όλους όσους από το Δήμο συνέδραμαν στην προώθηση και ένταξη του εν λόγω έργου.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΗΡΑΚΛΗΣ  ΤΡΙΧΕΙΛΗΣ”

Δείτε το δελτίο τύπου.