Δημοπρατείται νέο έργο ανακαίνισης της Μαθητικής Εστίας Μολάων

930

Δημοπρατείται νέο έργο ανακαίνισης – αναδιαρρύθμισης εσωτερικών χώρων της Μαθητικής Εστίας Μολάων με την  ανακατασκευή της εισόδου των αιθουσών πολλαπλών χρήσεων του κτιρίου και του 3ου ορόφου που αφορά σε έξι κοιτώνες  και των βοηθητικών χώρων τους, σύμφωνα με τη μελέτη που συνέταξε η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου μας προϋπολογισμού 624.938,42 €.

Το έργο δημοπρατείται από το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης και οφείλουμε να ευχαριστήσουμε για τη συνεργασία και την ολοκλήρωση της διαδικασίας ένταξης και χρηματοδότησης του έργου, τον Πρόεδρο κ. Κώστα Δέρβο και τον Αντιπρόεδρο κ. Γιάννη Δελακουρίδη, οι οποίοι επισκέφθηκαν το κτίριο, διαπίστωσαν τις ανάγκες και προέβησαν στην ολοκλήρωση  των διαδικασιών κατασκευής του έργου, τις Τεχνικές Υπηρεσίες του ΙΝΕΔΙΒΙΜ, καθώς και όσους βοήθησαν στην ωρίμανση του έργου.

Στο κτίριο έχουν  γίνει και κατά το πρόσφατο παρελθόν δύο βασικά έργα ανακαίνισης, του 2ου ορόφου προϋπολογισμού 325.203,25 και η ανακατασκευή γραφείων και χώρων στον 1ο όροφο, όπου πλέον μετεγκαταστάθηκε το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Μολάων, προϋπολογισμού 94.866,14 €, που εκτελέσθηκε από το Δήμο Μονεμβασίας.

Δείτε το δελτίο τύπου