Διανομή τροφίμων από το Δήμο Μονεμβασίας, στα πλαίσια του Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ)»

684

Διανομή τροφίμων πρόκειται να πραγματοποιήσει ο Δήμος Μονεμβασίας στους ωφελούμενους  του Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ)».

Ωφελούμενοι είναι αποκλειστικά οι δικαιούχοι του προγράμματος Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (Κ.Ε.Α.), οι οποίοι έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα διανομών ΤΕΒΑ.

Η διανομή στους ωφελούμενους θα γίνει ως εξής:

Οι ωφελούμενοι που κατά την υποβολή της αίτησης τους στο ΚΕΑ δήλωσαν σημείο διανομής Μολάοι θα  προσέλθουν  την  Τετάρτη 23 Ιανουαρίου, ώρα 8.30– 14.00, στο χώρο της Μαθητικής Εστίας Μολάων (είσοδος υπογείου  από οδό Καλλιφατίδη).

Οι ωφελούμενοι που κατά την υποβολή της αίτησης τους στο ΚΕΑ δήλωσαν σημείο διανομής Νεάπολη θα προσέλθουν την  την  Τετάρτη 23 Ιανουαρίου, ώρα 8.30– 16.00,  στο ισόγειο του Δημοτικού Καταστήματος .  

Οι ωφελούμενοι θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά (μέσω sms), στα κινητά τηλέφωνα που έχουν δηλώσει κατά την υποβολή της αίτησης, για το σημείο διανομής που θα προσέλθει ο καθένας για την παραλαβή των ειδών.

Ο κάθε ωφελούμενος θα πρέπει να έχει μαζί του το βιβλιάριο κοινωνικής του ασφάλισης ή την εγκριτική του ΚΕΑ ή άλλο επίσημο έγγραφο απ’ όπου προκύπτει ο ΑΜΚΑ του.

Πληροφορίες: Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού Δήμου Μονεμβασίας στο τηλέφωνο 2732360570 .

 

 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΗΡΑΚΛΗΣ ΤΡΙΧΕΊΛΗΣ