Εγκαίνια στο νέο συνθετικό χλοοτάπητα του δημοτικού γηπέδου ΤΚ Ασωπού

795

Την Κυριακή 22 Οκτωβρίου εγκαινιάστηκε από το Δήμαρχο κ. Ηρακλή Τριχείλη, το δημοτικό γήπεδο στην Τοπική Κοινότητα Ασωπού, μετά την τοποθέτηση του συνθετικού χλοοτάπητα.

Τον αγιασμό τέλεσαν οι εφημέριοι των Τ.Κ. Ασωπού και Παπαδιανίκων π. Γεώργιος Κότσαλης και π. Νικόλαος Δελακοβίας.

Ο Δήμαρχος Μονεμβασίας στην ομιλία του αναφέρθηκε σε ένα σύντομο ιστορικό του έργου, τονίζοντας τη δυσκολία υλοποίησής του, καθώς η ολοκλήρωση του γηπέδου ήταν πολύ δύσκολη και πέρασε από πολλά και ποικίλα στάδια. Η σπουδαιότητα όμως του έργου για την περιοχή, είναι πολύ μεγάλη, αφού η ανάγκη και η επιθυμία των παιδιών της ομάδας έγινε πραγματικότητα μέσα σε δύσκολες οικονομικές συνθήκες και η χαρά αυτών των ανθρώπων είναι για εμάς η μεγαλύτερη ικανοποίηση.

Αναφέρθηκε ακόμα και στα έργα που θα υλοποιηθούν προσεχώς, όπως ο ηλεκτροφωτισμός του γηπέδου χρησιμοποιώντας δύο πυλώνες του, αλλά και η τοποθέτηση κερκίδων μέσα στο επόμενο έτος.

Καταλήγοντας στην ομιλία του ο κ. Δήμαρχος, χαρακτήρισε το γήπεδο κόσμημα για την περιοχή, ελπίζοντας να χρησιμοποιείται συχνά και πολύ και τονίζοντας ότι  ο Δήμος Μονεμβασίας θα είναι παρών στις προκλήσεις και τα δίκαια αιτήματα των πολιτών.

Χαιρετισμό απηύθηνε και ο εκπρόσωπος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λακωνίας, ο οποίος συνεχάρη τη Δημοτική Αρχή.

Παρόντες ήταν και οι Αντιδήμαρχοι των Δ.Ε. Ασωπού, Μολάων και Βοιών, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, δημοτικοί σύμβουλοι, Πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων και κάτοικοι της περιοχής.

Μετά το πέρας των εγκαινίων, ακολούθησε αγώνας μεταξύ της Αθλητικής Ένωσης Ασωπού και του Αθλητικού Ομίλου Δαφνίου.