Με Buzzer Beater τρίποντο οι Molaoi City Warriors

672

Εντυπωσιακό ξεκίνημα για το LSB2018 στο 3on3 της κατηγορίας U16

Το «πρώτο τζάμπολ» του 3ου Laconia Summer Basketour πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 4 Αυγούστου 2018 στο Κλειστό Γήπεδο Μολάων με την διεξαγωγή των αγώνων 3on3 της κατηγορίας κάτω των 16 ετών.

Πρωταθλητές αναδείχθηκαν οι MolaoiCityWarriors καθώς επικράτησαν 11-10 στον τελικό, με buzzer beater τρίποντο, των Air Team. (video). Την 3η θέση κατέκτησαν οι Free Agents νικώντας στον μικρό τελικό με 7-4 την Ολυμπιάδα Παλτών.

Επιπρόσθετα, πραγματοποιήθηκε και η συνέντευξη Τύπου του 3ου Laconia Summer Basketour.

«Για μία ακόμα φορά μας δίνεται η δυνατότητα της συνεργασίας που απαριθμεί ήδη τρία χρόνια. Είναι χαρά μας που ο χώρος του γηπέδου έχει αποδοτικότητα και είναι πλέον το σπίτι του αθλητισμού της περιοχής», ανέφερε ο Αντιδήμαρχος Μονεμβασιάς, Κωσταντίνος Μαυρομιχάλης.

Ο Μιχάλης Βακαλόπουλος, εκπροσωπώντας την ΕΟΚ και την ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ τονίζει: «Θέλω να δώσω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην μπασκετομάνα των Μολάων. Το Laconia Summer Basketour, είναι μία εκδήλωση που συγκεντρώνει παιδιά με επίκεντρο το μπάσκετ και προσφέρει στην κοινωνία όπως κάνει και φέτος με το Τζάμπολ Αγάπης και τον Γιάννη Τσουμπρή. Ήταν υποχρέωση μας να βρισκόμαστε εδώ και να την υποστηρίξουμε».

«Βρισκόμαστε σε ένα ξεχωριστό τουρνουά για τα επίπεδα της Ελλάδος. Θέλω να ευχαριστήσω τους διοργανωτές που πέρσι έδωσαν την ευκαιρία στο 5ο Τζαμπολ Αγάπης και φέτος επιστρέφουμε με το 16ο για να δώσουμε ένα άλλο νόημα στην καλαθοσφαίριση. Παιδιά με αυτισμό και οποιαδήποτε μορφή αναπηρίας θα αγωνιστούν με παιδιά από την ομάδα του ΑΠΟΕΛ», αναφέρει ο δημιουργός και εμπνευστής του Τζάμπολ Αγάπης, Γιάννης Τσουμπρής.

Ο εκπρόσωπος της Biogreco, Μπάμπης Λύρας είπε: «Είμαστε από την πρώτη χρονιά μαζί. Οι διοργανωτές μας έπεισαν ότι θα γίνει κάτι καλό, όπως και έγινε και εξακολουθεί να συμβαίνει. Σαν Λακωνική επιχείρηση είναι χρέος μας να στηρίζουμε τέτοιες δράσεις».

Τέλος ο διοργανωτής Γιώργος Ψιακής ανέφερε: «Ευχαριστούμε τον Δήμο Μονεμβασίας γιατί τρία χρόνια δίχως την βοήθειά του δεν θα μπορούσε να διεξαχθεί το τουρνουά. Ενώ τα πρώτα δύο χρόνια «Βάζαμε καλάθι στον παιδικό καρκίνο» στηρίζοντας τον Σύλλογο Φλόγα, φέτος αγωνιζόμαστε για να στηρίξουμε την προσπάθεια που κάνει ο Γιάννης Τσουμπρής με το Τζάμπολ Αγάπης, διατηρώντας ως κύριο πυλώνα της κοινωνικής μας προσφοράς τα μικρά παιδιά».

Χορηγοί του 3ου Laconia SummerBasketourείναι οι Tzante Restaurant/Cafe, Cafe Espresso Bar, Lakonia Magazine, Οινόμελο, Ημίχρονο Σπορ, Biogreco, 2p Design Studios, Βίκος ΑΕ και χορηγός επικοινωνίας το Life FM 88.