Ορκωμοσία Δημάρχου και μελών του νέου Δημοτικού Συμβουλίου

1375

Στο κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο στους Μολάους έγινε η η ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής του Δήμου Μονεμβασίας. Η τελετή ορκωμοσίας πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 28 Αυγούστου.

Ο Παναγιώτατος Μητροπολίτης Μονεμβασίας & Σπάρτης κ.κ. Ευστάθιος, συνεπικουρούμενος από τους εφημέριους των Μολάων Αρχ. π.Γεράσιμο Πετρολέκα και τον Αιδεσ. π.Στυλιανό Κότσαλη τέλεσε τον αγιασμό της ορκωμοσίας του Δημάρχου και των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, των προέδρων των Κοινοτήτων και των μελών των Κοινοτικών Συμβουλίων.

Μετά το πέρας της ορκωμοσίας ο Παναγιώτατος Μητροπολίτης απηύθυνε χαιρετισμό και έδωσε τις πατρικές του ευχές στους νέο ορκισθέντες και στη συνέχεια τον λόγο έλαβε ο Δήμαρχος κ. Ηρακλής Τριχείλης

Η τελετή συνεχίστηκε με την υπογραφή του πρακτικού εκλογής από τον Δήμαρχο τους Δημοτικούς και Κοινοτικούς Συμβούλους του Δήμου Μονεμβασίας.

Η τελετή ορκωμοσίας πραγματοποιήθηκε παρόντων των βουλευτών Λακωνίας κ.κ. Δαβάκη Αθανασίου και Νεοκλή Κρητικού, του Δημάρχου Ευρώτα κ. Δήμου Βέρδου, του Διοικητή του Α.Τ. Μολάων κ. Στ. Μεϊμέτη, του Λιμενάρχη Νεαπόλεως κ.Θεόδ. Μοτσάκου, των Περιφερειακών Συμβούλων κ.κ.Σπυριδάκου Μαργαρίτας, Μιχ.Σταματάκου, Μαντώς Μπελεγρή, του πρόεδρου του Επιμελητηρίου Λακωνίας κ. Ιωάννη Παναρίτη.

 

photos: Μ. Καρούνης