Πανελλήνιοι αγώνες Παίδων Ενώσεων & Τ.Ε. EOK

1564

Ο Δήμος Μονεμβασίας σε συνεργασία με την Ε.Ο.Κ. και την Τ.Ε. της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π., διοργανώνουν την τελική φάση των πανελληνίων αγώνων Παίδων Ενώσεων & Τ.Ε., στο κλειστό Γυμναστήριο Μολάων.

Δείτε τις συνθέσεις των ομάδων αλλά και το πρόγραμμα της διοργάνωσης ‘πατώντας’ εδώ

Οι αγώνες θα διαρκέσουν από τις 19 έως τις 23 Ιουνίου.


Ο Πρόεδρος τις Ομοσπονδίας του μπάσκετ (ΕΟΚ) κ. Γεώργιος Βασιλακόπουλος χαιρέτησε τη διοργάνωση δηλώνοντας:

Η ετήσια κορύφωση της πρωτογενούς παραγωγικής διαδικασίας του ελληνικού μπάσκετ, οι Πανελλήνιοι αγώνες Παίδων των Ενώσεων και των Τοπικών Επιτροπών της Ε.Ο.Κ. φιλοξενούνται φέτος στους Μολάους.

Ο Δήμος Μονεμβασιάς παραδοσιακά επιδεικνύει δράσεις για την ανάπτυξη και προώθηση του αθλήματος, δείχνοντας ότι δεν… αρκείται στα φυσικά κάλλη της περιοχής, αλλά νοιάζεται για τη νεολαία και για να της προσφέρει διεξόδους.
Η τελική φάση αυτών των αγώνων, έχει δεδομένη επιτυχία, αφού κάθε χρόνο προηγείται με επιτυχία η διοργάνωση όλων των αγώνων την χειμερινή περίοδο, εκεί όπου υπάρχουν οι αντικειμενικές δυσκολίες της καθημερινότητας, οι οποίες όμως ξεπερνώνται με την ασταμάτητη προσπάθεια των εργατών του μπάσκετ σε κάθε γωνιά της χώρας.
Ας απολαύσουμε λοιπόν όλοι την τελική προσπάθεια των ελπίδων του αθλήματος και ας τους ευχηθούμε καλή πρόοδο σε ό,τι κι αν κάνουν στη ζωή τους.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ε.Ο.Κ.


Ο Δήμαρχος Μονεμβασίας κ. Ηρακλής Τριχείλης χαιρετίζοντας τη διοργάνωση δήλωσε:

Αποτελεί ιδιαίτερη χαρά για τo Δήμο Μονεμβασίας, η φιλοξενία της τελικής φάσης των Πανελλήνιων Αγώνων Παίδων, Ενώσεων και Τοπικών Επιτροπών Καλαθοσφαίρισης [ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ε.Ο.Κ].
Τέτοιου είδους δράσεις που προάγουν τον αθλητισμό και το «ευ αγωνίζεσθε» δίνουν σε όλους μας ελπίδα και δύναμη για να συνεχίσουμε τους αγώνες για το καλό της περιοχής μας. Όταν μάλιστα σε τέτοιους αγώνες μετέχουν νέα παιδιά, αυτό μας γεμίζει ελπίδα για το αύριο της χώρας μας και του τόπου.
Οι Πανελλήνιοι Αγώνες Παίδων, Ενώσεων και Τοπικών Επιτροπών Καλαθοσφαίρισης, αντιμετωπίζονται από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, με την ευθύνη και το ενδιαφέρον που αρμόζει σε ένα κεντρικό δημιουργικό, αναπτυξιακό και αγωνιστικό θεσμό του αθλήματος, μέσα από τους οποίους έχουν αναδειχθεί όλα σχεδόν τα πρωταγωνιστικά στελέχη των Εθνικών και σωματειακών ομάδων μας.
Η ανάθεση μιας τόσο σημαντικής αθλητικής διοργάνωσης στο Δήμο Μονεμβασίας, καταδεικνύει την απόλυτη εμπιστοσύνη της αθλητικής ηγεσίας της (Ε.Ο.Κ) στο Δήμο Μονεμβασίας για την επάρκεια και την αποτελεσματικότητα του να φέρει σε πέρας τέτοιου είδους διοργανώσεις.
Με τη βεβαιότητα ότι θα γίνετε «πρεσβευτές» του Δήμου Μονεμβασίας, σας καλωσορίζουμε και ευχόμαστε στις ομάδες που θα συμμετάσχουν, ότι καλύτερο για την επίτευξη των στόχων τους και ελπίζουμε να παρακολουθήσουμε ένα ωραίο τουρνουά μέσα σε αθλητικά πλαίσια μέσα από τις προσπάθειες τόσο των διοικήσεων των τοπικών επιτροπών, προπονητών, όσο και αθλητών – πολλοί από τους οποίους αποτελούν το μέλλον του Ελληνικού μπάσκετ – να αναδειχτούν όλα τα ιδεώδη του Αθλητισμού.

ΗΡΑΚΛΗΣ Γ. ΤΡΙΧΕΙΛΗΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ