Πρόγραμμα Καλοκαιρινών Εκδηλώσεων 2023

16440

Φίλες και φίλοι,

Πιστοί και φέτος στο καλοκαιρινό αντάμωμα με την τέχνη, την παράδοση, την ανθρώπινη δημιουργία. Πιστοί στο αντάμωμα με τον Πολιτισμό.

Στόχος και φιλοδοξία μας είναι, μέσα από ένα πλούσιο πρόγραμμα Εκδηλώσεων, που θα ξεδιπλωθεί για να φτάσει ως την τελευταία γωνιά του δήμου, να προσφέρουμε όμορφες, διασκεδαστικές, δημιουργικές και ανθρώπινες στιγμές σε όλους τους συνδημότες μας, αλλά και στους επισκέπτες που θα βρεθούν στον πανέμορφο και ιστορικό Δήμο Μονεμβασίας.

Για μια ακόμα φορά δίνουμε προτεραιότητα σε δράσεις τοπικών φορέων, ομάδων και συλλόγων και υποστηρίζουμε κάθε δημιουργική έκφραση και πρωτοβουλία ανθρώπων του τόπου μας. Συναυλίες, μουσικές βραδιές,  παιδικά προγράμματα, ποικίλες αθλητικές δραστηριότητες και θεατρικές παραστάσεις θα γεμίσουν ευχάριστα και δημιουργικά το φετινό καλοκαίρι.

Το Ν.Π του Δήμου Μονεμβασίας υποστηρίζει και υπηρετεί τη συλλογική διάθεση που διαπιστωμένα υπάρχει στον τόπο μας, δημιουργώντας  προϋποθέσεις ανάπτυξης ποιοτικών πρωτοβουλιών.

Η δημιουργική διάθεση, παρουσία και προσφορά συλλογικών φορέων, αλλά και μεμονωμένων ατόμων, στην προσπάθειά μας για προγραμματισμό, οργάνωση και υλοποίηση των εκδηλώσεών μας, ήταν για ακόμα μια φορά εντυπωσιακή.

Θέλουμε ειλικρινά να τους εκφράσουμε τις ευχαριστίες και τα θερμά μας συγχαρητήρια.

Φέτος η Περιφέρεια Πελοποννήσου συνεργάζεται και πάλι με τον Δήμο Μονεμβασίας και στηρίζει οικονομικά τις πολιτιστικές δράσεις μας. Για το σκοπό αυτό συντάχθηκε κοινή προγραμματική σύμβαση με το Νομικό Πρόσωπο με τίτλο: «Συνδυασμένες πολιτιστικές και αθλητικές δράσεις και συνέργειες στον Δήμο Μονεμβασίας» με φορέα υλοποίησης το Νομικό Πρόσωπο!

Ευχαριστούμε θερμά την Περιφέρεια Πελοποννήσου για την έμπρακτη στήριξη και εμπιστοσύνη στις δράσεις μας!

Επίσης θερμά ευχαριστούμε τους χορηγούς μας, που για ακόμα μια χρονιά στήριξαν τις εκδηλώσεις μας!

Φίλες και φίλοι σας καλούμε να χαρείτε κάθε στιγμή και αυτού του πολιτιστικού καλοκαιριού, απολαμβάνοντας ένα αρμονικό συνταίριασμα ήχων, εικόνων και συναισθημάτων.

Σας καλούμε όλους  να χαρείτε και αυτό το πολιτιστικό καλοκαίρι, συμμετέχοντας και χειροκροτώντας, απολαμβάνοντας και υποστηρίζοντας.

…γιατί στον Δήμο Μονεμβασίας κάθε στιγμή είναι μοναδική!

Με εκτίμηση
Η Πρόεδρος του Ν.Π
Παναγιώτα Αλειφέρη

Δείτε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων στην ιστοσελίδα του Νομικού προσώπου:

Πρόγραμμα καλοκαιρινών εκδηλώσεων 2023