Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις Δήμου Μονεμβασίας 2022

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις Δήμου Μονεμβασίας 2022

3561

Φίλες και φίλοι,

Τα τελευταία τρία χρόνια πολλά άλλαξαν στην καθημερινότητά μας!

Η αξία όμως της προσφοράς στα παιδιά παραμένει σταθερή, ανεκτίμητη και αδιαπραγμάτευτη.

Τίποτα δεν πρέπει να μετριάσει την παιδική δίψα για τη χριστουγεννιάτικη χαρά.

Με πίστη ότι η επόμενη μέρα θα είναι πιο φωτεινή και η χαρά των Χριστουγέννων θα πρέπει να κρατήσει την αξία της στις παιδικές καρδιές, το Νομικό πρόσωπο προσκαλεί τα παιδιά και όσους αισθάνονται παιδιά να ζήσουν τη μαγεία αυτών των Χριστουγέννων ΖΩΝΤΑΝΑ, είτε μέσα από τις πολλές και ποικίλες χριστουγεννιάτικες δράσεις που διοργανώνει, είτε ταξιδεύοντας με το χριστουγεννιάτικο τρενάκι που για δεύτερη φορά έρχεται στο Δήμο μας, στους δρόμους και τις πλατείες των Μολάων, της Πλύτρας, της Μονεμβασίας και της Νεάπολης! ‘

Πιστεύουμε ότι το κλειδί για την επιτυχία κάθε δράσης, κρύβεται στη συμμετοχή και συνεργασία όλων των φορέων και γι αυτό ευχαριστούμε θερμά την Περιφέρεια Πελοποννήσου, τις κοινότητες , τους Πολιτιστικούς , Φιλανθρωπικούς, Εμπορικούς, Αθλητικούς φορείς και τις Φιλαρμονικές μας, για την έμπρακτη βοήθειά τους στην διοργάνωση των εκδηλώσεων!

Αυτά τα Χριστούγεννα ευχόμαστε να αναστήσουν το χαμόγελο στα χείλη των ανθρώπων, να ζεστάνουν τις παγωμένες καρδιές τους και να χαρίσουν σε αυτούς που αγωνίζονται, τη ζωή που τους αξίζει!

Ενημερωθείτε λοιπόν μέσα από το site του Δήμου και το site του Νομικού Προσώπου για το πρόγραμμα των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Μονεμβασίας και ελάτε να ανακαλύψουμε όλοι μαζί την έμπνευση και τη δημιουργία, με την ψυχαγωγία και τη συμμετοχή!

Γιατί…… τα Χριστούγεννα δεν είναι εποχή…… είναι συναίσθημα….. και όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τον Δήμο μας μια «Φάτνη αγάπης»!

Η Πρόεδρος του Ν.Π Δήμου Μονεμβασίας

Αλειφέρη Παναγιώτα

Δείτε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων.