Εκδηλώσεις στο Δήμο Μονεμβασίας

1311

Φίλες και φίλοι,

Ο πολιτισμός ακόμα και στα δύσκολα ,πάντα θα βρίσκει χαραμάδες για να κάνει αισθητή την παρουσία του στο Δήμο Μονεμβασίας!
Πιστοί και φέτος λοιπόν, παρά τις δυσκολίες που προέκυψαν, στο καλοκαιρινό αντάμωμα με την τέχνη, την παράδοση, την ανθρώπινη δημιουργία. Πιστοί στο αντάμωμα με τον Πολιτισμό.

Στόχος και φιλοδοξία μας είναι, μέσα από ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων που θα ξεδιπλωθεί για να φτάσει ως την τελευταία γωνιά του δήμου, να προσφέρουμε όμορφες, διασκεδαστικές, δημιουργικές και ανθρώπινες στιγμές σε όλους τους συνδημότες μας αλλά και στους επισκέπτες που θα βρεθούν στον πανέμορφο και ιστορικό Δήμο Μονεμβασίας.

Για μια ακόμα φορά δίνουμε προτεραιότητα σε δράσεις τοπικών φορέων, ομάδων και συλλόγων και υποστηρίζουμε κάθε δημιουργική έκφραση και πρωτοβουλία ανθρώπων του τόπου μας. Συναυλίες, μουσικές βραδιές,  παιδικά προγράμματα, ποικίλες αθλητικές δραστηριότητες, και θεατρικές παραστάσεις θα γεμίσουν ευχάριστα και δημιουργικά το φετινό καλοκαίρι.

Η δημιουργική διάθεση, παρουσία και προσφορά συλλογικών φορέων αλλά και μεμονωμένων ατόμων στην προσπάθειά μας για προγραμματισμό, οργάνωση και υλοποίηση των εκδηλώσεών μας, ήταν για ακόμα μια φορά εντυπωσιακή.
Θέλουμε ειλικρινά να τους εκφράσουμε τις ευχαριστίες και τα θερμά μας συγχαρητήρια.
Επίσης θερμά ευχαριστούμε τους χορηγούς μας, που για ακόμα μια χρονιά στήριξαν τις εκδηλώσεις μας!

Φίλες και φίλοι σας καλούμε να χαρείτε κάθε στιγμή και αυτού του πολιτιστικού καλοκαιριού, απολαμβάνοντας ένα αρμονικό συνταίριασμα ήχων ,εικόνων και συναισθημάτων.

Σας καλούμε όλους να χαρείτε και αυτό το πολιτιστικό καλοκαίρι, συμμετέχοντας και χειροκροτώντας, απολαμβάνοντας και υποστηρίζοντας.

…γιατί στο Δήμο Μονεμβασίας κάθε στιγμή είναι μοναδική!

Με εκτίμηση
Η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού,
Kοινωνικής Πολιτικής, Παιδείας και Περιβάλλοντος

Παναγιώτα Αλειφέρη

 

Επισκεφτείτε την σελίδα πολιτισμού του Δήμου Μονεμβασίας https://culture.monemvasia.gov.gr και ενημερωθείτε για: