Συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής

76

Την Παρασκευή 23 Αυγούστου 2024 συνεδριάζει στο Δημαρχείο η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Μονεμβασίαςς. Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στις 9:00 π.μ., και αφορά τη συζήτηση των ακόλουθων έξι (6) θεμάτων της ημερήσιας διάταξης:

  1. Εισήγηση προς το ΔΣ περί αναμόρφωσης προϋπολογισμού οικ. έτους 2024.
  2.  Λήψη απόφασης περί ανανέωσης υφιστάμενων συμβάσεων προσωπικού που απασχολείται στο ΚΔΑΠ ΜΕΑ ,ΚΔΑΠ Μολάων και στους παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Μονεμβασίας στο πλαίσιο υλοποίησης της δράσης «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για την πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία , σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης» της χρονικής περιόδου 2024-2025.
  3. Περί έκδοσης ενταλμάτων προπληρωμής και ορισμός υπολόγων.
  4. Περί έγκρισης σταδίων αποσφράγισης φακέλων «Δικαιολογητικά Συμμετοχής», «Τεχνική Προσφορά» &  «Οικονομική προσφορά», μειοδοτικού διαγωνισμού ανοιχτής διαδικασίας, κάτω των ορίων για την ανάδειξη αναδόχου σύμβασης προμήθειας ειδών καθαριότητας και ευπρεπισμού, προϋπολογισμού 104.287,73 ευρώ – Προσφυγή σε διαδικασία διαπραγμάτευσης χωρίς προηγούμενη δημοσίευση, του άρθρ. 32 του Ν. 4412/16, λόγω άγονου αποτελέσματος.
  5. Απευθείας ανάθεση εργασιών επισκευής οχημάτων και μηχανημάτων έργου του Δήμου, λόγω εξαιρετικά επείγουσας περίπτωσης (άρθρ. 32 παρ.2γ Ν.4412/2016).
  6. Περί χορήγησης χρηματικού βοηθήματος σε κατοίκους του Δήμου Μονεμβασίας.

Αρχείο πρόσκλησης