Αγώνες τριάθλου & aquathlon στην Μονεμβασία 15 – 16 Ιουνίου

228

Ο Δήμος Μονεμβασίας και η Περιφέρεια Πελοποννήσου, σε συνεργασία με την  εταιρεία whynot διοργανώνουν στις 15- 16 Ιουνίου, την αθλητική εκδήλωση The Castle Challenge.

Η αθλητική διοργάνωση περιλαμβάνει δύο sub-sports events στην περιοχή της Μονεμβασίας. Το Σάββατο 15 Ιουνίου κολυμβητικούς αγώνες και την Κυριακή 16 Ιουνίου αγώνες τριάθλου και aquathlon.

Ο Δήμος Μονεμβασίας εκτός από έναν εξαιρετικό τουριστικό προορισμό, μπαίνει πλέον στον αθλητικό χάρτη μεγάλων διοργανώσεων.

Παναγιώτα Αλειφέρη
Αντιδήμαρχος

Υπό την αιγίδα

  • της Περιφέρειας Πελοποννήσου
  • του Υπουργείου Πολιτισμού
  • του Υπουργείου Τουρισμού
  • του ΕΟΤ
  • της ΤΟΕ

 


Στα πλαίσια των μέτρων πρόληψης που λαμβάνουμε για την ασφάλεια των αθλητών, έχουν γίνει αλλαγές στις ώρες έναρξης των αγώνων

Σε συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και παρόλο που η θερμοκρασία, από Παρασκευή , μειώνεται αισθητά και πέφτει σε φυσιολογικά επίπεδα, αποφασίστηκε να ληφθούν προληπτικά μέτρα, ώστε οι αθλητές να αγωνιστούν στις καλύτερες δυνατές συνθήκες, οι εθελοντές να μην προβληματιστούν ιδιαίτερα και οι συνοδοί /επισκέπτες να τους περιμένουν στον τερματισμό αποφεύγοντας όσο γίνεται, τις υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες που επικρατούν στην χώρα.